Paahdetut ruusukaalit hävikkilaatikon ruusukaalipusseista

Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty *-merkillä

Ruusukaalit ovat mielestäni herkkua. Hinta on vain usein liian iso omaan ruokabudjettiini. Kaupassa käydessäni tarkistan aina, että onko myymälän heviosaston hävikkilaatikossa tarjolla jotain minulle sopivaa. Joskus teen sieltä oikein hyviä löytöjä. Näin kävi myös näiden ruusukaalipussien kohdalla.  Pussit maksoivat yhteensä n. 0,60 €. Ruusukaalien normaali hinta on tällä hetkellä S-kaupan verkkokaupan mukaan 4,30 €/kg.

Ruusukaalit ovat mielestäni parhaita uunissa paahdettuina. Pyörittelen ne öljyssä johon olen lisännyt ripauksen suolaa ja vähän balsamicoa sekä rouhittua mustapippuria. Kaadan ruusukaalit uunipellille ja paahdan niitä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Minun pitää aina vähän hillitä itseäni, että en popsisi niitä kaikkia ennen tarjolle panoa.

Ruusukaalista tulee myös aivan ihana lisuke ruoalle, kun ripottelee paahtumaan laittaessa  niiden päälle fetajuustomuruja. Ohjeissa neuvotaan halkaisemaan pikku kaalit tai jopa leikkaamaan neljään osaan. Nämä itse valmistamani ruusukaalit olivat sen verran pieniä, että jätin ne kokonaisiksi. Kerkesivät kuitenkin kypsyä hyvin tuossa ajassa. Meillä nämä maistuvat kaikille ja näiden kanssa oli ruokana uusiseitä ja keitettyjä perunoita. Edullinen ja maistuva ateria, joka ei vienyt paljoa valmistelu aikaa.

Mukavaa viikonloppua💗

PS. Tässä ihan muuta asiaa eli linkki * Dermosilin sivuille.  


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMET



KATEGORIAT