UGC-portfolio

Olen Marketta Salonen, 68-vuotias sisällöntuottaja. Tuotan aitoa, elämänmakuista sisältöä omalla massasta erottuvalla tyylilläni. Elämänkokemukseni mukanaan tuoma varmuus ja luotettavuus näkyy sekä tuottamassani sisällössä, että antamassani asiakaskokemuksessa. Saan paljon positiivista palautetta sosiaalisen median kanavieni kautta sisältöni aitoudesta. Puhuttelen sisällölläni monen ikäisiä ihmisiä. Osa kokee minussa omaa isoäitiään muistuttavia piirteitä ja toisaalta minä inspiroin iäkkäämpiä seuraajiani esimerkilläni.

UGC-sisällöntuottamisen olen aloittanut useamman vuoden some-kokemuksen myötä. Edustan ikäni puolesta harvalukuisempaa UGC-sisällöntuottaja joukkoa. Minulta onnistuvat luontaisesti hyvin monenlaiset iän tuomiin haasteisiin vastaavien sisältöjen toteuttamiset. Herätinkö mielenkiintosi?

Videonäytteitä

Ota yhteyttä

Lisää tekemääni sisältöä löydät somekanavieni kautta TikTokista @markes1155, Instagramista @markesalo ja Facebookista Markesalo.

Minuun saat yhteyttä edellä mainittujen somekanavien kautta tai sähköpostitse marke@markesalo.fi.

Toimin yrittäjänä Suomessa ja minulla on y-tunnus. Voin toimia myös ulkomaalaisten yhteistyökumppanien kanssa ja minulta löytyy ALV-/VAT-numero.