Oman talouden hallinnan työkalupaketti tuli kotiin

Julkaisu sisältää kaupallisia linkkejä, linkit merkitty *-merkillä

Sain itselleni todella toivotun ja kaivatun kaupallisen  yhteistyömahdollisuuden Kukkaronrouva.fi sivustoa pitävän Heidin kanssa. Samalla pääsen käytännössä tekemään omia budjettisuunnitelmia Heidin valmiiksi tekemille budjetointilomakkeille.

Kuva Kukkaronrouva.fi

Vihdoin löytyi oikeat työkalut opetella budjetin teko ja seuranta. Kaiken hyvän lisäksi mukana tuli vielä tällaista kaltaistani visualisoijaa inspiroivia yksinkertaisia ja hauskoja tavoitteen asettamisen apuvälineitä. Näiden myötä tavoitteiden asettaminen tuntuu helpolta ja niitä kohti on hauska edetä. Tämä työkalupaketti suorastaan irrottaa pannan pään ympäriltä😊 Tämä riisui jonkinlaisen kärsimystarinan pois koko budjetointi asialta, jonka olin  mielessäni kehittänyt. Minulla on ollut uskomus itseeni kohdistuen, että en osaisi budjetoida.  Se tuntuu tänä päivänä aika hullulta. Tässä hetkessä ja ajassa  näen, miten koko elämäni on ollut jollain tavalla budjetointia. Kaikki rahaan liittyvä analysointi ja budjetin laskeminen on vain tapahtunut tähän saakka mielessäni ja se jos mikä on raskasta kantaa joka hetki mukanaan. On todella helpottavaa nähdä konkreettisesti valmiit budjettipohjat, joihin voin kirjoittaa omat lukuni ja näin pystyn seuraamaan tilannettani hetki hetkeltä. Tämän kaiken ei tarvitse edes olla mitään kuoleman vakavaa tekemistä vaan tällaisia helppoja apuvälineitä käyttämällä tästä tulee suorittamisesta vapautunutta ja mielenkiintoista. Materiaalit on mahdollista hankkia myös digitaalisina, jos et käytä paperiversioita.

Nämä budjetointipohjat, kuluseuranta – ja hankintalistalomakkeet, varallisuuden seurantaan ja vuosittaiseen seurantaan sekä myös velkavyörytyksen ym. löytyy työkalut *Kukkaronrouva. fi -sivustolta  – tilatessasi sivuston verkkokaupasta jotain itsellesi saat koodilla MARKE -10% kaikesta tilaamastasi materiaalista.

Olen itse aloittamassa varsinaista budjetointia heinäkuun alusta näille pohjille. Oma ruokabudjetointi ja ruokalistan suunnitteluni on jäänyt tässä touko- kesäkuun aikana vähän huonolle hoidolle muiden keskittymiseni vaatineiden projektien vuoksi. Nyt tämän kesäkuun lopun panostan ruokasuunnitelmien tekemiseen ja myös kauppatilausten tekemisen otan taas säännölliseen ohjelmaani. Minulla on ollut parin kuukauden tauko verkkokauppa tilausten teossa ja sen tuloksena olen edelleen entistä vakuuttuneempi, että meidän taloudessamme ruokabudjetti pysyy parhaiten kurissa  etukäteen noutopisteeseen tilaamisen avulla. Samalla ruokasuunnitelma tulee tehtyä tarkemmin ja se taas helpottaa niin stressiä kuin myös säästää hurjasti aikaa.

Tulen jatkossa kertomaan tästä omasta talouden hallintaan saattamisen matkastani aika ajoin myös täällä blogin puolella.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT