Pitäsikö sinun välittää limakalvojen hyvästä kunnosta?

Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä.

Sain marraskuussa PR-lahjana kotimaisia Membrasin tuotteita testattavakseni. Membrasin-tuotteista on varmasti monilla käyttökokemuksia – minä käytin  ensimmäistä kertaa näitä tuotteita. Muutaman päivä sitten kävin ostamassa uuden pakkauksen Membrasin vaginan kosteusvoidetta.  Kliinisesti tutkittu voide hoitaa intiimialueen limakalvoja ja lievittää emättimen ja ulkosynnytinten kuivuuteen liittyviä oireita.  Emättimen limakalvojen oheneminen ja kuivuminen aiheuttavat kirvelyä ja arkuutta. Kuivat limakalvot aiheuttavat myös kipua yhdynnässä ja limakalvot voivat vaurioitua. Kuivuudesta voi johtua myös tiheä virtsaamisen tarve sekä virtsatietulehduksille altistuminen.

Limakalvojen kuivuus on erityisesti vaihdevuosien aikaan ilmenevä oire, mutta myös synnytyksen jälkeen ja imetyksen aikana kuivuus voi olla ikävä vaiva. Ikääntyessä hormonitoiminnan ehtyessä moni meistä kärsii kuivuudesta ja altistuu näin myös virtsatietulehduksille.  Limakalvoja kannattaa hoitaa, koska oma hyvinvointi on varsinkin meille naisille erittäin tärkeää. Limakalvojen hoitoon löytyy erilaisia tuotteita. Apteekista saa hyvää, henkilökohtaista neuvontaa valintaa tehdessään. Samoin verkkoapteekki on palveleva apteekki ja sieltä saa vastauksia ja tuotesuosituksia kysyessään.

Itsellä on kokemusta useista eri valmisteista, joita olen käyttänyt kuivuuden ehkäisemiseen. Osassa on ollut myös paikallisestrogeenia. Yleisesti voin kokemukseni kautta suositella hoitamaan ja ennalta ehkäisemään itsehoidolla. Herkän alueen kosteuksessa kannattaa ohjeiden mukaan välttää voimakkaasti hajustettuja tuotteita. Pikkuhousun suojien käyttöä ei myöskään suositella jatkuvasti ja kiristäviä alusvaatteita kannattaa välttää. Oma kokemukseni on, että luonnonkuidut alusvaatteissa olisivat parhaat. Säännöllisellä itsehoidolla limakalvoni ovat pysyneet hyvässä kunnossa, mutta jos jätän itsehoidon pois, palaavat oireet tosi nopeasti. Mikäli itsehoidossani on ollut useiden päivien mittainen tauko, alan huomata oireiden palaavan.

Membrasin-vaginan kosteusvoide on mielestäni miellyttävämpi käyttää kuin monet muut käyttämäni vastaavat tuotteet. Voide on ehkä vähän ohuempi koostumukseltaan ja näin ei välttämättä tarvitse käyttää pikkuhousun suojia suojaamaan mahdolliselta voiteen valumiselta. Ohuempi voide ilmeisesti imeytyy nopeammin ja paremmin yön aikana limakalvoille. Käyttöohjeen mukaan voidetta tulisi käyttää 1 krt/vrk. Itse olen käyttänyt välillä joka toinen päivä ja välillä joka päivä oman tuntemukseni mukaan. Aina toki on paras noudattaa valmisteen ohjeessa olevaa annostelua.

Parhaimman tuloksen näiden Membrasin tuotteiden käytöstä saa käyttämällä myös sisäisesti sarjan tyrniöljy kapseleita. Kapseleista on apua koko kehon limakalvojen kunnolle ja mm. silmien kuivumiseen näiden ja silmäsuihkeen  avulla voi saada merkittävää helpotusta. Uutuutena sarjaan ovat tulleet ihonhoito tuotteet.

Ensimmäisen pakkauksen Membrasin voidetta tosiaan sain ja sen jälkeen käytin vielä loppuun minulla olleen vaginan kosteusvoiteen. Nyt sitten menin apteekkiin ja vertasin hintoja sillä silmällä, että valitsen Membrasin-voiteen, jos hinta ei ole ratkaisevasti korkeampi kuin aiemmin käyttämäni tuotteen. Vertailu tuotti mieluisan tuloksen ja valitsin tämän kotimaisen tyrniöljyä sisältävän voiteen.

Tultuani kotiin tarkistin vielä Olo-apteekin hinnan – Olo-apteekki on yritys, jonka kanssa minulla on affiliate-sopimus eli kumppanuusmarkkinointi sopimus. Vähän harmitti, että en tehnyt vertailua ennen ostostani. Olo-apteekin hinta oli niin paljon edullisempi kuin kivijalka apteekissa. Jos sinulla on tarvetta tällaiseen hyvinvointiasi lisäävään tuotteeseen, niin suosittelen tätä tuotetta ja Olo-apteekkia. * Tästä linkistä pääset suoraan Olo-apteekin verkkokauppaan Membrasin vaginan kosteusvoide tuotesivulle.  Membrasinilta löytyy myös muita ihon hoitoon ja erityisesti kuivan tai atooppisen ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita.

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMET



KATEGORIAT