Hukkasiini-paljasjalkakengät

Julkaisu sisältää kaupallisen linkin, linkki merkitty *-merkillä

Hukkasiini-kengät saatu

Edit 18.9.2023 Hukkasiini-yrityksestä on viikolla 38  (18.8. alkava) Radio Novan aamuissa ja some-kanavilla juttua 

Viime lokakuun loppupuolella sain Instagramin viestiboxiini viestin Hukkasiini-yrittäjältä , että kiinnostaisiko minua kaupallinen yhteistyö hänen kanssaan. Olin jo pitkään ihaillut Hukkasiini jalkineita ja minun ei tarvinnut miettiä sekunttiakaan, että kiinnostaisiko minua. Tottakai minua kiinnosti ja vastasin heti viestiin. Erityisesti minun sydäntäni lämmitti saamassani viestissä maininta “Rupesin seuraamaan sinua somessa ja ihastuin juttuihisi ja ajattelin, että Hukkasiinit sopisivat sulle. “

Sovimme, että palaamme asiaan tämän vuoden puolella lähempänä kevätaikoja ja näiden paljasjalkakenkien käyttöaikaa. Sain ihanan paketin Hukkasiinilta jo jokin aika sitten ja olen kenkiä jonkin verran täällä sisällä käyttänyt totutellen niihin. Varsinaisesti totuttelu tapahtuu samalla, kun niitä käyttää, mutta olen nyt ihan vain mielihyvästä halunnut välillä niillä tepastella.

Hukkasiinit ovat kotimaiset, kouvolalaisen pienrityksen valmistamat paljasjalkakengät. Kengät valmistetaan käsityönä verhoiluteollisuuden ylijäämä nahasta.  Minä sain viestiä alkuvuodesta, että nyt olisi aika valmistautua Hukkasiinien vastaanottoon. Homma alkoi sillä, että mittasin oman jalkani ohjeiden mukaisesti. Jos olisin ollut epävarma omasta kokovalinnastani olisin voinut soittaa tai lähettää sähköpostia Hukkasiinille ja varmistaa koko valintaani. Itselläni koon valitseminen osui niin hyvin kohdilleen, että selvisin omin avuin.

Kenkätehtailija aloitti työn ja tällaiset  ihanat punaiset Hukkasiini Lokoisat minä sitten sain itselleni. Näissä on nahkanyörit, jotka kulkevat kengän suun ympäri. Niitä  kiristetään himpun verran, näin kenkien kantakuppi muotoutuu alusta asti hyvin. Minun kantapäässäni oleva herkkä kohta on myös niin tyytyväinen näihin kenkiin, joissa ei tunnu olevan mitään kovaa reunaa tai neulosta kantapäätä vasten.

Paljasjalkakenkien käytön aloitusta moni suosittelee aloitettavaksi vähitellen. Minun Lokoisani eivät toki ole lenkkeilykäyttöön tulevat kengät ja näin niiden käyttö alkaa hiljalleen normaalissa paikasta toiseen liikkumisessa.  Koska olen jo ikääntynyt ihminen, aion kuitenkin huomioida tämän totuttelu asian ja edetä sen mukaisesti. Luin eräästä artikkelista, että nuorilla ja lapsilla totuttelu ei vaadi sen kummempia kuin käytön. Iäkkäämmillä ihmisillä on jo ajan mukanaan tuomia haasteita ja uusi kokonaisvaltaisesti kehoon vaikuttava kenkä voi toki hetkellisesti tuoda esille tuntoja, joita ei ole tiedostanut aiemmin olemassa olevaksikaan.

Tästä meidän yhteinen matkamme Hukkasiini Lokoisien kanssa alkakoon!

10.08.23

*Voita Tokmanni lahja kortti

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT