,

Paras kahvinkeitin vuodesta toiseen

Julkaisu sisältää kaupallisen linkin, joka on merkitty * -merkillä

*Cervera-verkkokauppa on nyt auki myös Suomessa

Kahvinkeitin – yksi eniten käytettyjä kodin laitteita – olisi suorastaan katastrofi, jos tuo keitin ei aamulla toimisi. Onneksi meillä on toiminut jo yli kaksikymmentä vuotta. Pari pientä osaa on uusittu, toinen on suodatinsuppilo ja toinen vesisäiliön kansi. Olen miettinyt, että monenko muun merkin kahvinkeittimessä on mahdollista saada niin hyvin varaosia kuin Moccamasterissa. Olin aikoinaan tuote-esittelijänä ja sain osallistua  Moccamasterin tuotekoulutukseen. Tuossa koulutuksessa ymmärsin, miksi keitin maksaa enemmän kuin halvemmat markkinoilla olevat keittimet. Moccamaster on käsin koottu keitin. Käsinkoottu tarkoittaa, että osat ovat isolta osin erillisiä ruuveilla kiinnitettyjä ja näin myös varaosia on saatavana. Omaan  yli 20-vuotiaaseen keittimeen löytyy edelleen sopivia varaosia kuten vesisäiliön kansi ja suodatinsuppilo. Moccamaster-keittimiä voi tilata  verkosta,  myös *   Cerverasta .

Cerveran verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tuotteita keittiöön, kattaukseen ja sisustukseen. Itseäni kiinnostavat erityisesti keittiöön liittyvät tuotteet. Kaikenlaiset pienet apuvälineet  ovat sellaisia, joihin ihastun. Juuri äsken selatessani tuotteita löysin kätevän näköisen omenalohkoleikkurin, joka poistaa samalla kertaa siemenkodat, kun leikkaa omenan lohkoiksi. Leivontatarvike valikoimasta löysin myös monta suosikkiani. Meinasin melkein hukkua tuonne sivustolle – niin paljon kaikkea ihanaa sieltä löytyisi.

Huomenna minä aion tehdä omenapiirakkaa ja lohkon omenat ihan vanhalla tavalla veistä käyttäen. Mukavaa viikon jatkoa sinne sinulle myös – taidetaan saada lämmintä säätä muutamaksi päivää. Tulisikohan sitä vielä käytyä uimassa?

t. Marke


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT