Junk Journal -työn edistyminen ja piirustusharjoituksia

Uusi sivu on valmistunut Junk Journal -vihkooni. Olen ommellut koneella vanhoja kirjekuoria ja minulla on ollut hauskaa. Tämä se vasta kivaa askartelua onkin, tässä voi keksiä mitä hullumpia ideoita ja lopulta huomaa olleensa jonkinlaisessa “terapiassa” itsensä kanssa – ihanaa!

Innostuin kokeilemaan, miten piirtäminen mahtaisi onnistua. Etsin ohjevideoita YouTubesta, piirustustutorial-julkaisuja Pinterestistä ja kuvia Instagramista. Hyviä ohjeita löytyy paljon, joista valita.

Olen ihastunut mangatyylillä piirrettyihin kuviin ja arvelin, että tämä tyyli voisi olla jotenkin pehmeämpi tapa opetella, kuin hypätä suoraan realismiin.

Näin alkoi tytön kasvokuva hahmottua. Värityksessä käytin Copic-tusseja, joita minulla oli valmiina muutamia värejä.

No siinä oli sitten tyttö ilman taustaa ja jotakin oli keksittävä. Onneksi olen tutustunut Youtube-kanavaan OMNComic  – siellä on nuori suomalainen mies, joka tekee hyviä, selkeitä suomenkielisiä tutoriaaleja. Puita ja vuorenhuippuja sekä nurmikkoahan alkoi siihen ilmestyä maisemaksi, josta tyttö katselee.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT