Junk journal vihko käytetyistä kirjekuorista

Tästä se alkaa koostua, kunhan ensin on kerännyt kirjekuoria sen verran, että pääsee alkuun. Minä keräsin kymmenen käytettyä kirjekuorta. Tämän juju on nimenomaan se, että projekti tehdään kierrätetyistä materiaaleista.

Alkuun pääseminen oli ensikertalaisena vähän hankalaa, mutta pienen käynnistelyn jälkeen alkoi ideoita putkahdella. Tärkeintä oli aloittaa!

Facebookista ja Instagramista löytyy harrastajien julkaisuja haasteita ja ryhmiä, joista saa ohjeita ja ideoita näihin askarteluihin. Myös materiaalivaihtoja tehdään toisten harrastajien kanssa tai sitten joku voi laittaa hyvän kiertämään, kuten tässä kuvassa näkyvät pohjapaperit on saatu lahjana Helioskooppi – blogin kirjoittajalta. Innostuin näistä kovasti ja laitoin heti käyttöön.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT