Kasvojen puhdistus ihon hoitoöljyllä

 Tuotteet saatu julkaisuja vastaan.

Kolme Cosmeticsin Ihonhoitoöljy Kehäkukka + Kaura on monitoimiöljy, jota voit käyttää  myös kasvojen ihon puhdistukseen. Öljy poistaa tehokkaasti myös vedenkestävän ripsivärin ja muun meikin.

Öljypuhdistus tehdään näin:

Levitä öljyä käsiisi ja käsistä kasvoille, hiero kasvojen ihoa kevyesti öljyllä unohtamatta silmämeikin aluetta. Tarvittaessa ota pieni määrä öljyä lisää niin, että näet miten meikki alkaa irrota iholta. Käytä öljyä puhdistuksessa aina vain kuivalle iholle, koska silloin se pureutuu puhdistettavaan likaan kunnolla.

Ripsiväri lähtee hellävaraisesti sormenpäillä ripsen tyvestä kärkeen vetämällä. Näin et hiero öljyä ja silmämeikkiä silmiisi.

Tämän jälkeen ota vanu-, kestovanulappu tai kasvopyyhe jolla pyyhit käsittelemäsi alueen puhtaaksi. Voit antaa samalla itsellesi kevyen kasvohieronnan.

Voit myös kastella ja höyryttää kasvoliinan/-pyyhkeen ja jättää sen kasvoillesi ennen öljyn poispyyhkimistä, jolloin se avaa tehokkaasti ihohuokoset ja tehostaa puhdistusta (poistaa myös tehokkaasti mustapäitä).

Meikin poiston voit tehdä kaksoispuhdistuksella, jolloin kaikki meikin jäämät puhdistuvat iholtasi. Kasvosaippua poistaa vain lisätyn iholle jääneen öljyn ja meikin jäämät jättäen  iholle sen oman kosteusvaipan.

Mielenkiintoista luettavaa ihonhoitoon liittyen löydät lisää Kolme Cosmeticsin blogista.

Kiva, että kävit lukemassa julkaisuni. Jos tykkäsit lukemastasi, jaathan tämän kavereillesi somessa😊


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT