Pukeutumisen perusta alusvaatteissa

Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä
Onko sinulla kokemusta hankalan tuntuisista alusvaatteista? Päivä voi mennä pilalle, jos  koko ajan tiedostaa, että alusvaatteet eivät istu päällä huomaamattomasti. Jos kuminauhat ovat teräviä ja painautuvat ihoon ja materiaalit ovat hiostavia olo alkaa tuntua tukalalta ja vaikuttaa koko päivän tunnelmaan. Viimeinkin löysin  toimivan ratkaisun alushousujen  valintaan. 
* Alldag valmistaa suomalaisille naisille sopivia alushousuja. Nyt ei tarvitse enää tuskailla  liian matalien housujen kanssa, joiden vyötärö rullautuu vatsan alle tai lahkeensuut kiristävät tai haaralappu on liian lyhyt.  Alldagin housut on  valmistettu mahdollisimman yksinkertaisiksi ilman kutiavia lappuja ja hankaavia saumoja.  Housujen kaksinkertainen haaralappu on myös riittävän pitkä. Housujen  materiaali on miellyttävä – 96 % bambua ja 4 % elastaania. Housut voi pesta 60 asteessa. Rumpukuivaus on kielletty.  Housujen mukana tulee pahvinen pakkaustuki, josta tuotetiedot ja pesu- sekä hoito-ohjeet löytyvät.
Oma haasteeni on ollut löytää sopivia alushousuja, jotka olisivat riittävän korkea vyötäröiset pysyäkseen rullaantumatta jalassa. Jos olen löytänyt riittävän korkea vyötäröiset housut, ovat lahkeensuut liian isot eli housut on mitoitettu huomattavasti itseäni kookkaammille. Näissä Alldagin housuissa mitoitus istuu hyvin päälleni. Minä olen 154 senttiä pitkä ja vyötärön ympärykseni on  n. 112 senttiä ja lantio suurinpiirtein saman verran.  Minun ympärysmittani edellyttäisivät useissa vaatteissa  suurimpia kokoja, mutta lyhyyteni taas antaa tilaa isolle vatsalleni  nimenomaan housuissa ja alushousuissa. Elastaani mukana materiaalissa antaa sopivan jouston, jolloin näissä housuissa sekä XL- että XXL-kokoiset housut ovat minulle sopivat. Alldagin housuja löytyy S – XXXL kokoisina.
Alusvaatteisiin panostaminen on koko pukeutumisen perusta ja siihen kannattaa jokaisen satsata omien mahdollisuuksiensa mukaan. Usein olen elämäni aikana sortunut syyllistämään itseäni siitä, että olisin jotenkin väärän mallinen ja kokoinen. Nyt vihdoin alamme olla sellaisen ajan ihmisiä, jossa kaiken kokoiset ja muotoiset ihmiset ovat erilaisuudessaan täydellisiä. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen vastuullisuusvaikuttaja ja tekstiilialan vastuullisuuteen erikoistuneen liiketoimintakonsultin Outi Les Pyyn somejulkaisut ja blogipostaukset .  Olen tulkinnut niiden viestin juuri niin, että meillä on oikeus ja jopa velvollisuus perään kuuluttaa vaatevalmistajilta meille suomalaisille naisille  mitoitettuja vaatteita.
Meillä naisilla on paljon haasteita oman ulkonäkömme, kokomme, painomme, ikämme ja monen meistä ulospäin näkyvien ominaisuuksiemme hyväksymisessä. Kukaan meistä ei ole juuri voinut vaikuttaa omiin perintötekijöihinsä tms seikkoihin, jotka antavat meille nämä ominaisuudet. Siihen voimme vaikuttaa, miten itsemme näemme ja ymmärrämme. Olemme juuri täydellisiä mestariteoksia sellaisena kuin olemme. Tämän itsemme hyväksymisen tilan ylläpitämiseen voimme vaikuttaa omilla valinnoillamme. Valitaan itsellemme parasta mahdollista ja uskalletaan nähdä vaivaa myös sen löytämiseen. Uskalletaan, koska uskallusta me tarvitsemme siihen, että olemme juuri sellaisia kuin olemme.
👍Nyt sinulle on tarjous – 13.10.22 saakka saat 10% ale * Alldag verkkokaupasta  koodilla KIITOS10
Jos tykkäsit lukemastasi, jaathan tämän kavereillesi somessa😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT