Hei Yrittäjä – tämä kiinnostaa sinua

Sisältää mainoslinkin, linkki on merkitty *-merkillä.

Oletko sinä yrittäjä ? Jos vastasit kyllä, niin jatka ihmeessä lukemista. 

Välillä voi tuntua siltä, että yrityksesi on mahdotonta kilpailla suurten yritysten joukossa. Omalla kohdallani on pienyrittäjän puolisona kokemusta yli 30 v  yrittäjyydestä . Nyt ajat ovat muuttuneet ja pienellekin  yritykselle löytyy keinoja tulla nähdyiksi.

Kuvittele, miltä tuntuisi verkkokauppasi myynnin kasvu  90 %  tai yhteydenottojen  määrän hämmästyttävä 90 %:n  lisääntyminen.  Tämä  palvelu voi olla  mahdollisuus yrityksellesi tehdä läpimurto.  Toimivan palvelukonseptin salaisuus piilee teknologian ja ihmisten yhdistämisessä.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan alla olevan linkin kautta Bused.fi palveluun. Palvelun takana on kotimainen ja luotettava yritys Businesseducator Oy.

*Bused.fi yhteistyökumppanina saan tarjota Teille edun, jolla saatte:

– 6 kk sopimusta ostettaessa 2 kk ilmaisen jakson

– 12 kk sopimusta ostettaessa 4 kk ilmaisen jakson

Edun saat täyttämällä yhteydenottolomakkeen Bused.fi -sivulla edellä olevan linkin kautta. Mainitse lomakkeen viesti kohdassa koodi: Markesalo.

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Päädyttyäsi tekemään tämän linkkini kautta tulleen yhteydenoton seurauksena tilauksesi, tulee tämä etu voimaan.

 

 

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT