Mineraalimeikkipohja SAAGA Maaria

Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä.

SAAGA Maaria on suomalainen mineraalimeikkisarja, joka on palkittua luonnonkosmetiikkaa. SAAGA Maaria mineraalimeikkipohja on valittu parhaaksi tuotteeksi sarjassa Best Nordic Natural Make Up -product 2021 pohjoismaiden suurimmassa luonnonkosmetiikka kilpailussa – Nordic Natural Beauty Awards!

Sain SAAGA Maarian mineraalimeikkipuuterin testattavakseni ja ihastuin heti aluksi sen uskomattoman kauniiseen pakkaukseen joka on kauneutensa lisäksi uusiokäytettävä eli voit tilata uuden ympäristöystävällisen zero waste -täyttöpakkauksen tuotteen loputtua. Yrityksen koko toimintafilosofiassa otetaan huomioon kestävä kehitys koko tuotanto- ja jakeluketjussa.  Saagakosmetiikan SAAGA Maaria -mineraalimeikit valmistetaan Varsinais-Suomessa, Halikossa.

Tämä testaamani mineraalimeikkipuuteri on hengittävä meikki, joka ei tuki ihohuokosia. Mineraalimeikkipuuterissa on hyvä peittävyys, mutta ihon luonnollinen silkkimäinen hehku säilyy. Meikkipohja heijastaa hiukan valoa ja siksi häivyttää myös ihon pieniä juonteita. Puuteri on hajusteeton, säilöntäaineeton eikä se sisällä turhia täyteaineita.

Luonnonkosmetiikkaa edustavana tuotteena tälle mineraalimeikkipuuterille tulee ehdottomasti lisä arvoa tuotteen monipuolisuudesta. Ensinnäkin kerrostamalla puuteria kevyesti, saat peittävämmän tuloksen halutessasi. Toiseksi, voit tehdä puuteristasi meikki-/peitevoiteen: laita kämmenellesi tippa ihollesi sopivaa ihoöljyä ja lisää siihen meikkipuuteria ja sekoita  > sinulla on meikki-/peitevoide valmiina käyttöön.

Meikkipuuteria laittaessani käytin puuterisivellintä levitykseen. Puuterin levitetin pyörivin liikkein siveltimellä, näin sain luonnollisen näköisen tuloksen ja näkyvät ihohuokoset peittyivät paremmin ja kun töpöttelin siveltimen päällä kevyesti lopuksi meikatut alueet niin  myös ryppyni saivat pohjaansa puuteria ja eivät näy korostuneesti.

Kokeilin miten puuteri taipuu ihoöljyn kanssa voidemaiseksi mineraalimeikkipohjaksi.
Hyvin toimii myös näin voidemaisena. Tämä levittyy tasaisesti ja on aavistuksen verran peittävämpi käyttää näin. Ja tosiaan voi käyttää peitevoiteen tavoinkin.  Talviaikana saattaisin kaivata juuri tällaista kosteuttavampaa meikkipohjaa. Kesällä tuntuu mukavalta tuo pelkkä puuteripohja.
Iho jäi hyvin luonnollisen näköiseksi, väri tasoittui ihon jäädessä kuultavaksi.
Tämä julkaisuni on osa kumppanuusmarkkinointia. Saan pienen komission silloin, kun sinä lukijani menet tässä blogissa merkittyjen linkkien kautta yrityksen verkkokauppaan ja teet sieltä ostoksia.  Tuotteet ovat sinulle saman hintaisia kuin ne olisivat muutoinkin.
Jos pidit lukemastasi, jaathan sitä omassa somessasi seuraajillesi😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MINÄ

Olen 60plus bloggaaja ja ahkera somen käyttäjä. Olen innokas tiktokkaaja, Instagramin käyttäjä ja Facebookista minut löydät myös. Pinterestin käyttöä opettelen. Tämä blogini tarjoaa mahdollisuuden tarinoida sanallisesti elämääni rikastuttavista asioista.

SOMETKATEGORIAT